Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tiibetinterrieripentuja

 

Ronnan ja Lewisin pentue on syntynyt 23.11.2019

 

Ronnalle ja ruotsalaiskomistus Lewisille syntyi pentue 23.11.2019.

Vietettiin Göteborgin seudulla kuumat treffipäivät ja nautittiin lomasta Kennel Milington'sin ihanien tiibetinterrierien ja omistajien seurassa. Meidän kotona asustava herrasmies, Ronnan paappa  Foxy on kotoisin samasta paikasta. Tältä reissulta odotetaan paljon, toivottavasti saamme tuliaisina paljon iloisia, tasapainoisia ja kauniita pikku-Ronnakonnasia ja pikku-Lewiksiä. 

Emä: Fi MVA Hömpötin Pyntätty Primaronna, (Emanemä: Fi MVA Hömpötin Jetty Jelisaveta, Emänisä: Fi MVA Karamain Talishman Tashi) Lonkat B/B, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi 2 kertaa, Geenitestit PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terva, RCD4-terve. Ronnalla on ennestään vuonna 2018 syntynyt pentue, Hömpötin hääpäiväpentue.

Isä: SE MVA Milington's Lewis El Hijo De Claude (Isänemä: SE MVA Cun-Wa-Namba Jati, Isänisä: C.I.B. GB CH NORD UCH NORD V-15 SE V-14 SE V-15 Kybo Kickboxer). Lonkat A/A, silmät peilattu terveiksi 3 kertaa, Geenitestit PLL-kantaja, NCL-terve, PRA3-terva, RCD4-terve. Lewiksellä on ennestään pentue Ruotsissa ja kaksi Norjassa. 

Pentueen sukusiitos 0 %. 

KUVA-ALBUMI / PENTUEEN OMA SIVU

KUVIA FACEBOOKISSA

 

Viuhka & Passi menivät naimisiin 16.12.2019

Pikku-Viuhka, ilopilleri hännänheiluttaja, lapsiperheen silmäterä, heppatyttö, terveystarkastettiin kesällä 2019 ja sulhastelemaan lähdettiin joulukuun puolivälissä. Superturkkisen Viuhkan sulhanen on meidän Hääpäiväpentueemme isukki, Pam-Zamirin Vision Of Love. Passi-herra on astutuksen tienoilla 10-vuotias vanhempi herrasmies, tosin ikä ei näy millään tavoin, vaan Passi kirmailee kotieläinpihassa kuin pentu ikään lasten ja monenkirjavan eläinlauman keskellä. Pennuista on odotettavissa rohkeita, energisiä, iloisia ja helppoturkkisia kaikkien kavereita.  

Isukki:
Pam-Zamirin Vision Of Love
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve

Mamma:
Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve

Lonkat A/A, Kyynärät 0/1, polvet 0/0

SUKUTAULU

 

Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä VieräänHömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään

 

Pam-Zamirin Vision Of LovePam-Zamirin Vision Of Love

Pihkan & Foxyn pennut 1/2020

Fi MVA Milington's Guido El Astuto & Hömpötin X-Soottinen Loitsupihka

Vuodenvaihteen 2019 - 2020 tienoilla odotetaan syntyväksi pentue Foxylle ja Pihkalle. Foxy on meidän vetaraani-ikää lähestyvä Ruotsin tuonti, jolla on Suomessa ennestään 2 pentuetta, Hömpötin N-Pentue ja Hömpötin J-Pentue. Foxyn jälkeläisistä useampi on käynyt näyttelyissä menestyksekkäästi. Foxy on ollut ikänsä terve. Foxy, "Hassupoika" asustaa meillä kotona, omaa kunnollisen jouhikarvan, joka kestää kaikenlaiset metsä- ja peltolenkit vaivatta. Pihka asustelee kissojen ja kanien, sekä tiibetinterrierityttöjen kaverina Alavudella. Pihka on luonteeltaan kiltti, iloinen ja kaikenlaisesta puuhastelusta innostuva tibbetyttö, joka tykkää tehdä treeneissä toistoja. Rakkaustarina on katsottavissa ja luettavissa täältä

 

Isukki:
Fi Ch Milington’s Guido El Astuto
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve
Lonkat B/A, polvet 0/0

Mamma:
Hömpötin X-Soottinen Loitsupihka
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve

Hömpötin X-Soottinen LoitsupihkaHömpötin X-Soottinen Loitsupihka

Milington's Guido El AstutoMilington's Guido El Astuto